Privat fysioterapi
Vitum Fysioterapi

 

PRIVAT FYSIOTERAPI

 

HVORFOR VELGE PRIVAT FYSIOTERAPI?

 

Det er ofte flere måneder ventetid for fysikalsk behandling hos fysioterapeuter med driftstilskudd i regionen. En ubehandlet plage/tilstand kan ta lengre tid å reversere, og kan utvikle seg til kronisk tilstand innen du får hjelp. Vi ser for mange pasienter som gjennomgår operasjon i blant annet rygg og knær uten å få tilstrekkelig behandlig og oppfølging i etterkant.

 

En behandling hos Vitum Fysioterapi koster 540/440,- og du er garantert å få en time innen 48 timer (vi tar imot pasienter lørdag etter avtale) og ofte samme dag som du bestiller. Er du usikker på om din tilstand kan hjelpes av fysioterapi eller annen behandling? Spør oss, eller bestill en gratis konsultasjon.

 

 

Privat fysioterapi

Fysioterapi uten ventetid

Bilde av kvinne som må velge mellom to veier

Vitum Fysioterapi er en privatpraktiserende fysioterapiklinikk uten avtale om trygderefusjon. Vi tar imot alle typer pasienter, med og uten henvisning fra lege, pasienter med egen helseforsikring og gjennom bedriftsavtaler. At Vitum Fysioterapi ikke har avtale om trygderefusjon betyr dermed at fysioterapibehandlingen skal betales av pasienten selv, av forsikringsselskapet eller av bedriften.

 

Hvis legen din vurderer at du har behov for fysioterapi, får du med deg en henvisning som forteller hvorfor du har behov. Det er opp til deg selv å finne en fysioterapeut med driftstilskudd og som kan behandle deg. Et driftstilskudd gir fysioterapeuter rett til å gi behandling til redusert egenandel mens det resterende dekkes av staten. Dette er et meget godt tilbud til pasienten, men forholdet mellom antallet fysioterapeuter med driftstilskudd og antallet pasienter med henvisning og behov for fysikalsk behandling er skjevt fordelt, noe som gir lange køer.

Naviger

VITUM FYSIOTERAPI

 

Kringsjåveien 83-89

5163 Bergen

Laksevåg senter

Telefon

KONTAKT OSS

 

Tlf:      467 89 557

Epost:  Kontakt@vitumfysio.no

Web:   Vitumfysio.no

Tid

ÅPNINGSTIDER


Mandag - Fredag 10:00 - 18:00

Lørdag - etter avtale