Om oss
Vitum Fysioterapi

Vitum Fysioterapi åpnet på Laksevåg senter 3.september 2018, og består idag av fysioterapeut Sonia I. Nilsen . Klinikken disponerer Laksevåg senter sine store parkeringsplasser (med og uten tak), få meter fra vår inngang. Det går vanlige rutebusser like utenfor senteret. Skyss sine servicebusser som er tilpasset handikappede og eldre har stoppested få meter fra vår inngang.

Informasjon og ruter her >>

 

Du skal føle deg i gode hender når du kommer til oss! Sonia er fysioterapeut, massør, personlig trener og kan gi nålebehandling. Hun har som mål å gi videre av sin kunnskap så du alltid har god innsikt i behandlingsforløpet. Det er viktig for oss at du ikke går ut døren med like mange spørsmål som du hadde når du kom inn, så spør gjerne om det du lurer på underveis. 

 

Vi forstår at det kan være vanskelig å vite hvilken type behandlig eller faggruppe en skal oppsøke, eller hva slags hjelp som finnes for dine plager. Derfor gir vi som service til deg og dine, gratis konsultsjon hvor du kan spørre om det du måtte lure på!

Få time her >>

 

 

OM VITUM  FYSIOTERAPI

 

Informasjon om vitum fysioterapi

Sonia Nilsen - Daglig leder - Fysioterapeut - PT - Kostholdsrådgiver

 

Sonia Ibrahim Nilsen

 

Sonia er utdannet fysioterapeut ved University College Syddanmark, og personlig trener ved Akademiet for Personlig trening. Hun har jobbet  som personlig trener, og som fysioterapeut på privatklinikk og sykehus. Hun har også flere års erfaring som konkurranseutøver og instruktør i kampsporten Tae-kwon do.

Sonia er også kostholdsveileder, og kan hjelpe deg med å tilpasse ditt kosthold for å øke utbyttet du får av trening og gi deg en bedre hverdag.

VITUM FYSIOTERAPI

 

Kringsjåveien 83-89

5163 Bergen

Laksevåg senter

Telefon

KONTAKT OSS

 

Tlf:      467 89 557

Epost:  Kontakt@vitumfysio.no

Web:   Vitumfysio.no

Tid

ÅPNINGSTIDER


Mandag - Fredag 10:00 - 18:00

Lørdag - etter avtale