BESTILL TIME

.

VELKOMMEN TIL VITUM FYSIOTERAPI

BESTILL TIME

Leter du etter en fysioterapeut i Bergen? Da er du kommet til riktig plass!  Vi har ledige timer på kort varsel og står klar til å hjelpe deg med dine plager, skader og smerter. For å bestille time kan du enten ringe oss eller booke direkt i vårt bestillingsskjema. Lenger ned på siden finner du informasjon som er nyttig å vite før du kommer til timen.


For adresse, kart og annen kontaktinformasjon, trykk her.

RING OSS FOR TIME PÅ KORT VARSEL
 Vil du ha en time raskest mulig bør du kontakte oss direkte på telefon.  Ring oss på 46789557.
 

BESTILLINGSSKJEMA

I bestillingsskjemaet får du oversikt over de timene som er ledig så du kan bestille den som passer deg best. Første gang du bestiller oppretter du en bruker. Hvis du på et senere tidspunkt har behov for å få en oversikt over de fremtidige timene du er satt opp på eller å endre en time du har bestilt, kan du selv administrere dette ved å logge deg på med din bruker på "min side" i skjemaet nedenfor. 

fysioterapi ledig time bergen

fysioterapi ledig time laksevåg

bestill time

fysioterapi bergen vest

fysioterapi loddefjord
fysioterapi fyllingsdalen

NYTTIG INFORMASJON TIL DEG SOM BESTILLER

Dersom du har behov for å endre eller avbestille en time, må du huske å gjøre dette senest 24 timer før, innen vår åpningstid. Avbestillinger og endringer som kommer senere medfører at du faktureres for timen du hadde. 


Når du kommer til en time hos fysioterapeut, er det lurt å ha på seg tøy du lett kan bevege deg i. Undersøkelse hos en fysioterapeut krever og noen ganger at fysioterapeuten ber deg om å ta av en tskjorte eller bukse, for å nøye kunne undersøke leddet og musklene i området du har smerter. 


Behandlingslokalet vaskes og desinfiseres mellom hvert pasientbesøk, også behandlingsbenken. Det betyr at du kan ligge rett på denne. Likevel anbefaler vi alle å ta med et eget håndke eller laken, da det kan være mer behagelig å ligge på.


Av hensyn til regjeringens tiltak mot den pågående pandemien, må vi be alle om å forsøke å komme presis til timen heller enn for tidlig. Dette er fordi vi ønsker å redusere mengden besøkende som oppholder seg i lokalet samtidig, og fordi vi gjerne vil ha tid til å vaske kontaktoverflater i hele lokalet noen ganger om dagen.